Olemme asiakkaita varten.

Supset Oy on Pohjois-Savossa, Leppävirralla toimiva CNC-koneistukseen keskittyvä perheyritys. Vuonna 2005 perustettu yrityksemme työllistää 24 alan ammattilaista. Olemme joustava ja monipuolinen koneistuksen sopimusvalmistaja, teemme myös hitsaus- ja kokoonpanotöitä.

Toimintamme perustana ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, jotka ovat mahdollistaneet yrityksemme kehittymisen. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja palvelualttius. Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteistä, kustannustehokasta yhteistyötä sopimusasiakkaidemme kanssa.

Haluamme toimia yhteistyökumppanina, joka auttaa teitä tavoitteidenne saavuttamisessa!

Laatu

Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistä työssämme. Koko henkilöstö on sitoutunut ottamaan vastuun oman työnsä laadusta sekä noudattamaan asiakkaiden edellyttämiä laatuvaatimuksia tuotteiden valmistuksessa. Kaikki asiakkailta saadut laatupalautteet käydään läpi ja hyödynnetään osana yrityksen kehittämisprosessia. Yrityksen johto on sitoutunut kehittämään toimintaa yhteistyössä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Huolehdimme henkilöstön työturvallisuudesta sekä työhyvinvoinnista niille asetettujen lakien ja asetusten ohjeistamana. Noudatamme kaikessa toiminnassamme voimassaolevia lakeja ja viranomaismääräyksiä. Huomioimme toiminnassamme myös vastuullisen suhtautumisen ympäristöasioihin.

Laatujärjestelmämme on sertifioitu vastaamaan ISO 9001 -standardin vaatimuksia.

Sivuille.jpg